четвртак, 27. октобар 2016.

Samostalni Referenti + Petar Pan + Pogonbgd - Božidarac,19. novembar



                  Samostalni Referenti + Petar Pan + Pogonbgd - Božidarac,19. novembar

Samostalni Referenti, beogradski ska punk veterani su u februaru ove godine proslavili 20 godina postojanja sjajnim koncertom. Posle mnogobrojnih festivalskih nastupa proteklog leta, ovo ce im biti poslednji beogradski koncert u ovoj godini, u punom sastavu i sa kompletnim repertoarom. Referenti su u toku ove godine izbacili i dva nova singla "Moje pesme, moji snovi" i "Za moj Beograd".




Grupa Petar Pan se vraća na scenu! Ovaj bend je bio aktivan krajem osamdesetih i tokom devedesetih i izdao je tri odlična albuma. Tada su kritičari voleli da njihov stil opisuju kao Power Pop Punk. Posle dugog perioda hibernacije Dejan Milošević je okupio ekipu i započeo novi život benda. Ovo će biti odlična prilika da se stari fanovi potsete njihovih hitova ali i da se mladi upoznaju sa jednim od najboljih beogradskih bendova devedesetih.





Pogonbgd je street punk bend iz Beograda koji iza sebe ima dva snimljena albuma dok je treci u pripremi. Ovo je prilika da se premijerno cuju neke od njihovih novih pesama.



Нема коментара:

Постави коментар