субота, 28. мај 2016.

Logic System Disorder objavio je novi spot "She"



Logic System Disorder objavio je novi spot "She" sa albuma pevenca "Rage Panda"





Bend je nastao početkom 2013. godine u Banjaluci, a osnovali su ga vokal Dario Berg (Chopy) i gitarista i bek vokal Bojan Bujić (Buya).
U prvoj postavi benda kao bubnjar im se pridružio Dario Ilinčić a Karlo Tomić kao bass gitarista. U tom sastavu Logic System Disorder su svirali godinu i po dana, a za to vrijeme odradili su pozamašan broj svirki i festivala, između ostalog svirali su u Banjaluci, Novom Sadu, Prijedoru, Kutini, Splitu, Zadru, Sinju, Zagrebu i Trebinju.
U Trebinju su osvojili prvo mjesto na gitarijadi Mostock 2013., a u Prijedoru prvo mjesto na Tamaris Music Festu 2014.
Svirke u Banjaluci, Kutini, Splitu i Sinju su odradili kao podrška dobro poznatom hrvatskom bendu Cold Snap, u sklopu njihove turneje od mjesec dana, a u Zadru su svirali na Underwall festivalu zajedno sa Destruction, Xentrix i mnogim drugima.
Polovinom 2014. godine bubnjar Dario kao i basista Karlo nisu željeli da usporavaju rad benda te napuštaju Logic System Disorder usljed nedostatka vremena za rad.

Na poziciju bass gitariste dolazi Miloš Vujić a sa njim u bend dolazi i bubnjar Duško Milijević.
Nakon kratkog vremena uvježbavanja pjesama, pravljenja novih, kao i prepravljanja aranžmana i prilagođavanja istih, bend nastavlja aktivno sa radom.
Svirali su dosta svirki od kojih je većina bila u Banjaluci ali su se isto tako predstavili i publici u Sarajevu, Kozarcu, Zenici i Prnjavoru.
Logic System Disorder su u Zenici odnijeli takođe prvo mjesto na Tuborg Demo Rock Liga festivalu.
Zvuk i stil benda najviše pokazuju uticaj benda System of a down.
Bend posjeduje 15 autorskih pjesama od kojih su četiri snimljene i trenutno su na mix i masteringu i izlaziće kao četiri singla tokom Februara, Marta i Aprila, praćeni oficijalnim i lyric video spotovima.
Ostatak pjesama će se snimati za full length album.
U Martu 2016. godine, Dusko usljed nedostatka vremena i licnih obaveza napusta bend a na njegovo mjesto dolazi Bojan Katalina kao novi bubnjar.
Ono što krasi ovaj bend je izuzetna energija tokom live nastupa kao i povezanost sa publikom. Tu je i veoma zanimljiv pristup pravljenju autorskih pjesama koje se po dosadašnjem iskustvu, veoma sviđaju raznovrsnoj publici.

Нема коментара:

Постави коментар