петак, 27. мај 2016.

PSYCHEDELIC FEVER vol.8, 28.maj, IvanovoPSYCHEDELIC FEVER ponovo priređuje specijalno OPEN AIR izdanje ovog serijala. Prošle godine imali su čast da ugostie projekat Logic Bomb u fenomenalnoj Smederevskoj trvrđavi, dok se ove godine sele u prelepu šumicu u selu Ivanovo i produžavaju ceo događaj kako bi omogućili svim čulima da duže ostanu u stanju psihodelične groznice.

Klubska sezona je bila na visini zadatka, serijal je ugostio tri internacionalna umetnika: Hypnoise, Martian Arts i Galactic Explorers u tri odvojene groznice. U predstojećem osmom izdanju koncentrisaće se na domaće snage psychedelic trance zvuka. U pitanju je pažljivo odabrana grupa artista i DJ-eva koji će vas ostaviti bez teksta. Kako bi ipak sve začinili imaće i jednog gosta iz Grčke, predstavnika Antu Records etikete, Dj Spiros Wom. Od producenata na line up-u se našla Digital Om Records trojka: Imaginarium, Middle Mode i Relativ, dok će za plejerima biti dvojac iz Cronox organizacije 100le i Eddy, iz Vršca nam dolazi Psyhosis, iz Valjeva Milosh, dva pionira domaće trance scene Sale Liquid&Solid i Stole Xperiment, i naravno četverac iz Chaotic Beats organizacije: Mozza, Miloš, Tzobree i DaPEACE.

Udruženim snagama potrudiće se da vam ova groznica ostane duboko urezana u sećanje. Očekujte potpuno psychedelic putovanje u šumskom okruženju uz jedinstven vizuelni koncept koji će specijalno za ovu priliku prirediti Psylocybe i Side Effects ekipa.

Нема коментара:

Постави коментар