субота, 28. мај 2016.

Bjesovi večeras od 21h u dvorištu Banovine u Nišu


Članovi Bjesova, koji će u subotu 28. maja u dvorištu Banovine u Nišu održati samostalni koncert posle 10 godina, najavljuju da će svirati stare pesme, ali i najnovije radove i da će napraviti koncert koji će se dugo pamtiti.

Pevač i frontmen benda Zoran Marinković povodom predstojećeg koncerta poručio je da mu je drago što će nastupiti tu Nišu.

"Znamo da nas ljudi tamo jako vole, kao i mi njih. Koncerti u Nišu su za nas uvek veoma emotivni i puni energije jer su Nišlije poznate po svom temperamentu, srdačnosti i toplini" - kaže Marinković, a prenosi organizator koncerta.
Poslednji samostalni koncert Bjesovi su održali u Nišu 17. marta 2006. godine u holu Građevinsko-arhitektonskog fakulteta.

Ulaznice će se po ceni od 500 dinara u pretprodaji prodavati do petka u 19 sati, i to u muzičkim prodavnicama "CD Sound" i "Energy music shop", kao i turističkoj agenciji "Big Star" u Ulici cara Dušana 65.

Na dan koncerta cena ulaznice će koštati 600 dinara i tada će se u "CD Sound"-u i "Big Star"-u prodavati do 14 sati, a nakon toga i na ulazu u dvorište Univerziteta od 20 sati.



Нема коментара:

Постави коментар