четвртак, 4. јун 2020.

Noć knjige na 60 lokacija tokom tri danaTradicionalna manifestacija Noć knjige, 22. po redu, ovoga puta trajaće tri dana i održaće se 26, 27. i 28. juna.


Kako bi se izbegle gužve u knjižarama, poručuju organizatori, brinući pre svega o zdravlju čitalaca i zaposlenih, vrata knjižara otvaraju u petak ujutru 26. juna, a veliki popusti primenjivaće se sve do nedelje uveče 28. juna.

“Više od 50.000 ljubitelja dobre knjige bilo je sa nama svaki put tokom nekoliko sati koliko je trajala Noć knjige, a sada očekujemo da taj broj bude i veći, obzirom da će manifestacija trajati 3 dana”, poručuju organizatori izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.


Festival knjige se održava pod pokroviteljstvom Eurobank Srbije na čak 60 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić), navodi B92.net

"Osim ponude - više od 50.000 naslova - i ove godine pripremamo fantastične popuste, poklone, promocije, nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima, a to je samo deo iznenađenja", kažu iz Lagune.

Нема коментара:

Постави коментар