петак, 25. октобар 2019.

Počela prodaja karata za koncert Nick Cavea



Nick Cave i The Bad Seeds održaće koncert 04. juna 2020. godine u beogradskoj Štark areni, u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju novi album "Ghosteen", koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti, dok mu je "NME" dao pet zvezdica, a "Rollingstone" ga opisao kao "najdirljiviji album njegove karijere".

Njihov prethodni nastup u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji, a koncert iz 2017. godine je u medijima i društvenim mrežama ispraćen hvalospevima poput "emotivna katarza", "pesnik čija je emotivna duša iscelila našu", "Nick Cave, brat. Princ tame. Punjač arene avetinjskog grada".

A ni sam Cave nije ostao ravnodušan prema ljubavi koju mu godinama unazad pruža srpska publika, pa ju je uz duboku zahvalnost nazvao *** prelepom.

Sudeći po reakcijama javnosti i na društvenim mrežama, i ovaj koncert legendarnog muzičara se očekuje da bude rasprodat.


Prodaja ulaznica za koncert u Štark areni počela je danas, 25. oktobra, u 10:00 sati.

Ulaznice po cenama od 3.300, 3.600, 3.900, 4.500, 4.900 i 5.600 dinara će biti u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na www.tickets.rs.



Нема коментара:

Постави коментар