уторак, 29. октобар 2019.

Koncert u čast Dejvida Bouvija - 15. novembar - Božidarac


Koncert u čast Dejvida Bouvija u izvođenju benda Gift i njihovih prijatelja, muzičara na koje je Bowie imao veliki uticaj! Ovo je retka prilika da čujete GIFT koji izvodi Bouvijev repertoar, a na njihovom prethodnom nastupu pre dve godine sa njima su nastupili Gile, Dejan Cukić, Bojana Stamenov i Wonder Strings. Ko će se ovoga puta pojaviti za sada ostaje tajna...

Božidarac, petak 15. novembar od 20h
Karte uskoro @ FELIX Shop, TC Sremska & Božidarac cafe...

David Bowie je definitvno bio najzanimljivija ličnost pop kulture, bio je toliko sveopsežan da je zadobio simpatije vrlo širokog spektra obožavatelja, od onih najaltentovanijih zaljubljenika u umetnost, preko okorelih rockera do ljubitelja pop muzike. U muzičkom svetu gotovo da nema muzičara na kojeg Bowie nije barem malo uticao, mnogi ga pamte i iz bogate glumačke karijere, kao glumca iz filmova i pozorišnih predstava. Uglavnom, ne vjerujemo da postoji čovek kojeg je Bowie ostavio ravnodušnog, a svi bi se složili da je bio mudra, talentovana i draga osoba.
Na ovom koncertu ćemo odati počast Bowievom liku i delu sa nastupom fenomenalne grupe GIFT koja će odsvirati presek hitova David Bowiea od „Space Oddity“, „Starmen“, „Changes“, „Ziggy Sturdust“, „Man Who Sold The World“, „Sorrow“, „Rebbel, Rebbel“, „Heroes“, „Ashes To Ashes“, „Let's Dance“, „Under Pressure“, „Moder Love“, „Hello Spaceboy“ „The Stars (Are Out tonight)“,.... do posljednje „Blackstar“, a kao specijalni gosti će nastupiti neki od naših najpoznatijih muzičara na koje je Bowie imao veliki uticaj.

Zagrevanje uz novi bend sastavljen od iskusnih muzičara Elektromattik!
ELEKTROMATTIK je nova rock grupa na regionalnoj sceni, koja nam uz novi i autentični rock zvuk, donosi od ranije poznata lica....
Na bass gitari je Felix ( "S.T.R.A.H.", "Optimal Problem", "Manisent i Mentalnost" ), na gitari je Nemanja ( ex "Polyester Shock" ), za bubnjevima Nemanja(Ex-Sajki Vois) a vokalom se bavi Daniel (ex "Polyester Shock").
Nakon razilaska grupe "Polyester Shock", nakon nekoliko godina, Daniel počinje sa Nemanjom da radi na novim pesmama...
Kako su se oblikovale, pesme su ukazivale da se radi o potpuno novom zvuku i - potpuno novoj grupi...

Нема коментара:

Постави коментар