недеља, 8. септембар 2019.

Muse posebnim izdanjem slave 20 godina debitantskog albuma



U sklopu proslave 20. godišnjice njihovog debitantskog albuma "Showbiz", Muse su najavili deluxe boxed set naslova "Origin of Muse".

Ovo specijalno izdanje beleži istorijat sastava od ranih početaka u Devonu (Engleska) i objedinjuje prve demo snimke, prva EP izdanja, spomenuti album prvenac kao i album koji je označio prelomni trenutak za njihov ulazak u vrh muzičke elite – album "Origin of Symmetry".
Ekskluzivni set biće objavljen 6. prosinca 2019., a već od sledeće nedelje biće dostupan za prednarudžbu u Dancing Bear web shopu na www.dancingbear.hr po ceni od 999 kuna.


Albumi "Showbiz" i "Origin of Symmetry" dostupni su na četiri šarena, remasterirana vinila dok će se na 9 CD izdanja naći 15 dosad neobjavljenih demo snimaka benda, uključujući prvu verziju hita "Plug in Baby", njihova debitantska izdanja objavljena preko Dangerous Records  kao i demo snimke albuma "Showbiz"  i "Origin of Symmetry" koji takođe dolaze u remasteriranoj i live verziji. Radi se o 113 snimaka od kojih čak 40 dosad nije bilo dostupno javnosti, prenosi Music-box


Muse su tokom uspešne karijere objavili sedam studijskih albuma za koje su, među ostalim, nagrađeni s dva Grammyja i dvostruki su dobitnici Brit Awardsa i deseterostruki dobitnici NME Awards.
Albumi su prodani u milionskim tiražima, a poslednji album britanskog sastava, "Simulation Theory", objavljen je u novembru 2018.


Нема коментара:

Постави коментар