уторак, 24. септембар 2019.

Bas i Stega promoviše Prvi CD u Kragujevcu



Nakon objave drugog studijskog albuma „Negde daleko” i serije promotivnih koncerata u Pančevu, Gornjem Milanovcu i Beogradu bend Bas i Stega u petak, 27. septembra premijerno promoviše CD izdanje u Studentskom kulturnom centru Kragujevac a početak koncerta najavljen je za 22h.
Ulaz je slobodan.

Bend je na osnovu odluke komisije za odabir muzičkog materijala na konkursu za Prvi CD, u sastavu: Ana Popović ( muzičar i profesor u muzičkoj školi), Ivan Lončarević ( novinar, muzički kritičar ) i Aleksandra Pavlović ( urednik muzičkog programa SKC-a) dobio prvo zvanično izdanje na nosaču zvuka za  SKC Kragujevca.
Na konkurs je prijavljeno ukupno devet kandidata a komisija je pored Bas i Stege odabrala i sastav Thrill Seeking Polymers za izdavanje Prvog CD-a.

Psihodelična četvorka najavljuje uzbudljiv koncert na kom će pored numera sa novog albuma svirati i stare pesme urađene u novim zvučno obogaćenim aranžmanima. Nakon koncerta u Kragujevcu već sutradan uslediće nastup u Alternativnom kulturnom centru Jagodine gde se nastavlja promocija prvog CD izdanja.

Bas i Stega nastupiće u punom sastavu: Siniša Stupar (bubanj), Dragan Gale Vlajić (gitara, saz, vokal), Stevan Đorđević (bas) i Miloš Spasić (synth).



Нема коментара:

Постави коментар