среда, 28. август 2019.

Rokerijada 2019 - Petrovac na Mlavi




3. petrovački festival rokenrola - Rokerijada 2019 - počinje otvaranjem izložbe fotografija sa prethodnih festivalskih izdanja, u petak 23. avgusta u 20 sati u Zavičajnom muzeju Petrovac na Mlavi. Autor fotografija je zvanični fotograf festivala - Saša Simić Sima.

Muzički program festivala počinje u četvrtak 29. avgusta koncertom dobrodošlice za takmičare, na letnjoj pozornici Kulturno-prosvetnog centra u Petrovcu na Mlavi, od 20 sati.

Petak, 30. avgust je razervisan za nastupe takmičarskih bendova na Main stage-u na centralnom gradskom trgu: Cardinal Point, Eastock, Lisilo, Zbedem, Danas ništa kreatiivno i F.Y.N. kao i revijalne nastupe bendova: Hazel (pobednik ovogodišnjeg takmičenja u Mladenovcu na Bass Player Festivalu) i Crossroad (pobednik takmičenja na festivalu Rokerijada 2018. godine).

U subotu, 31. avgusta, od 10 sati održava se ROCK buvljak, a uveče od 20 sati nastupaju: Art Diler i DEJAN CUKIĆ I SPORI RITAM BEND.

Rokerijada 2019 se tradicionalno zatvara rok radionicom za decu i mlade - Rockaonicom - 6. septembra u Narodnoj biblioteci "Đura Jakšić" u Petrovcu na Mlavi, od 18 sati.

Ulaz na sve događaje je besplatan!

Kao i sve prethodne, tako i ovogodišnja Rokerijada ima humanitarni karakter!
DOBRODOŠLI u najrokerskiji grad na Balkanu!!!

*Festival Rokerijada organizuje UG Fabrika Petrovac na Mlavi uz pomoć Opštine Petrovac na Mlavi i mnogobrojnih privatnih donatora i partnera.

Нема коментара:

Постави коментар