уторак, 20. август 2019.

Rock Festival PRIČA u Čačaku



Na ovogodišnjem festivalu “Priča“, koji će se održati na dve lokacije u gradu, nastupiće dvadesetak rok bendova, među kojima je i nekoliko regionalnih atrakcija poput sastava Hladno pivo, Zabranjeno pušenje i Parni valjak.

Festival je praktično podeljen na dva dela. Prvi deo će se održati u Ulici braće Glišića 30. i 31. avgusta. U petak 30. avgusta nastupaju Istok, Hadži prodane duše, Jurka, Majdan, kao i sastav Neverne bebe, koji je označen kao prijatellj festivala.

U okviru gitarskog krosovera, u subotu 31. avgusta na binu će se popeti šest mladih bendova i kultni milanovački sastav Bjesovi.

Glavna koncertna dešavanja zakazana su za petak i subotu 6. i 7. septembar na fudbalskom igralištu FK Remont.

Organizatori su najavili prave koncertne spektakle, uz nastupe jednog od najpopularnijih regionalnih sastava Hladno pivo, predvođenog frontmenom Milom Kekinom, rok veterana iz Parnog valjka, a nakon tačno 25 godina u Čačku će ponovo svirati kultni jugoslovenski bend Zabranjeno pušenje.

Osim njih, publika će imati priliku da uživa uz Sunshine, Nikolu Vranjkovića, Trigger, ČBS, Odgovor i Džonija Rankovića i The Churlians.


Karte za PRiČu su od 6. avgusta u prodaji na biletarnici Doma kulture, na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a i u Srpskom Pabu.

Cena karata za koncerte na Remontovom u pretprodaji: 1300 dinara za oba dana, 700 dinara za jedan dan.
Na sam dan koncerta, cena karte je 1000 dinara samo za taj dan.
Karte se kupuju po danu , a ne za pojedinačne koncerte.

Izvor: Morava info

Нема коментара:

Постави коментар