уторак, 20. август 2019.

Massimo - koncert u Kragujevcu




Nakon rasprodanih koncerata u beogradskom Sava Centru i Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu pravo je vreme da Massimo obogati svoju regionalnu turneju novim koncertnim datumima. Tako će omiljeni pevač svoj aktuelni album "Sada" napokon predstaviti i publici u Kruševcu, Užicu, Kragujevcu i Subotici na Palićkom jezeru .

Album "Sada" izašao je u maju prošle godine i njime je Massimo obeležio 35. godišnjicu muzičkog rada. Hvaljen i nagrađivan album predstavile su uspešne pesme poput „Neka ti plove brodovi“, „Nama se nikud ne žuri“ i veliki hit „Nisam spreman“ koji je napisao Sergej Ćetković, koji se Massimu već nekoliko puta pridružio na koncertima u izvođenju te pesme.




„Velik je interes za dolazak u druge gradove u Srbiji, dobio sam toliko poruka preko naših društvenih mreža i bilo je zaista krajnje vrijeme da započnemo ovu turneju. Iznimno se veselim susretu s publikom i ne mogu dočekati da vam predstavim nove materijale. Naravno, bit će mjesta i za pjesme koje su obilježile moju karijeru, jer ipak obilježili smo čak 35 godina na sceni.
Prvi koncert održati će se u Kruševcu,  u sredu 5. juna sa početkom u 20:30 časova. Nakon toga nastavljamo  u avgustu, Užice u četvrtak 22. u basti Kulturnog centra Uzice sa početkom u 21 čas, 23. smo u Kragujevcu u Zastavinoj basti sa početkom u 21 čas, a u subota 24. stižemo na Palić kod Subotice gdje nastupamo na letnjoj pozornici takođe u 21 čas“ – najavio je svoje nastupe Massimo.





Нема коментара:

Постави коментар