понедељак, 27. мај 2019.

Negativ, Brkovi, Elemental, Nikola Vranjković na Beer Festu



Negativ, Brkovi, Nikola Vranjković, Elemental, Zoster, samo su neki od preko 100 bendova iz zemlje, regiona i sveta koji će nastupiti na četiri bine na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, najavili su organizatori.

Grupa Negativ se, posle pet godina pauze, na velika vrata vraća na muzičku scenu Srbije. Na Beer Festu nastupaju treći put, a poslednji put su na Main stageu svirali pre osam godina.

Ivana Peters važi za najbolji vokal na srpskoj muzičkoj sceni, a pesme Negativa su buntovne i nabijene energijom koja će u petak 16. avgusta zapaliti Ušće.

Poslednjeg dana festivala, na glavnoj bini će nastupiti bend iz Hrvatske koji beogradska publika izuzetno voli - Elemental.

I ove godine će se, pored Main stagea, koncerti uporedo odvijati i na Alternative stageu na kome će nastupiti takođe sjajni bendovi.

U četvrtak 15. avgusta nastupiće Nikola Vranjković, koji važi za muzičkog genijalca.

Nikola svojom muzikom prevazilazi granice prostora i vremena, a njegov poslednji album "Veronautika" je po glasovima radijskih slušalaca proglašen za najbolji album 2017. godine.

Tačno u ponoć u subotu 17. avgusta na Alernative stageu nastupiće mostarski rege bend Zoster.

Svojom muzikom bend prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, što najbolje iskazuju kroz rege i pop muziku.

Stotine hiljada posetilaca će i ove godine okupirati Ušće i pet dana se provoditi na najboljim rok koncertima u regionu.


Tanjug

Нема коментара:

Постави коментар