понедељак, 25. фебруар 2019.

LAIBACH objavio novi singl "The Coming Race"



Kultni slovenački bend Laibach je objavio je novi video singl "The Coming Race" s gostujućom pevačicom Mariom Majom. Singl će se naći na novom albumu "Iron Sky", čiji se izlazak očekuje krajem ljeta.

"The Coming Race" ujedno je najavila i predstojeću evropsku “Sound Of Music” turneju grupe, koja je započeta koncertom u bečkom Simm Cityju, u Austriji, a zatim će obuhvatiti skoro sve zemlje zapadne i srednje Evrope i Velike Britanije i 15. maja okončati u Cankarjevom Domu, u Ljubljani, u Sloveniji.


Album "The Sound of Music" sadrži pesme izvedene tokom severnokorejske turneje iz 2015. godine, zatim muziku iz dokumentarnog filma "Liberation Day"” koji je snimljen tom prilikom, ali i interpretaciju "Arirang", tj. tradicionalne korejske narodne pesme koja u neku ruku predstavlja neslužbenu himnu obe Severne i Južne Koreje, koju je grupa snimila kako bi se obeležio ovogodišnji istorijski samit u Singapuru gde su se sastali američki predsednik Donald Tramp i lider Severne Koreje Kim Džong-Un.

Album je sniman i produciran u Ljubljani i Pjongjangu i predstavlja uspešnu saradnju između Laibacha i Silencea (Primož Hladnik i Boris Benko), koji su takođe bili koautori prethodnog albuma "Volk".

Нема коментара:

Постави коментар