понедељак, 25. фебруар 2019.

Fest premijerno dovodi Kolju!



Kultni autor, gitarista i pevač Nikola Pejaković Kolja održaće dva koncerta u zemunskom klubu Fest  15. i 16.marta! 

 Kolja u klubu "Fest" nastavlja koncertnu promociju novog albuma "4 Prsta" (izdavač Long Play), pozamašnu zbirku od čak 19, u bluzu utemeljenih ali ipak žanrovski raznolikih kompozicija. Kolja je jesenas napunio Kombank dvoranu (bivši Dom sindikata), počeo je ove zime da niže rasprodate koncerte u legendarnom Studiju M u Novom Sadu, a sada mu predstoji prvi koncert u Zemunu!


"Ovaj album je pun muzike, duboko je zarezao u muzičku prošlost, svest i stanje mog producenta, gitariste i prijatelja Voje Aralice i mene, tako da ga ja, zaista, posmatram kao moj ključni i najbolji album... Želim da ova ploča dođe do ljudi i da se sluša. Ranije, nisam baš puno mario za to", ističe Kolja.

 Album "4 Prsta", očekivano, donosi sa strašću odsvirane bluzične stvari kakve su "Starost neće nikoga da čeka", "Došla si kasno" ili "Slika pokojnog druga", ali zatim zna da poleti u soul-pop "Nema me bez nje" ili uspori sa laganom "Uzmi ovu pesmu" i reflektivnom "Život je san", čak skrene u pevanje na engleskom u "Land of Hope" ili iznenadi sa tri, gudačima obojena, instrumentala. Na novom albumu Kolja iznenađuje komponovanjem muzike na stihove velikog srpskog pesnika Jovana Jovanovića Zmaja (1833-1904).


U Koljinom bendu su uz gitaristu Voju Aralicu i klavijaturistu Ivana Aleksijevića Pančevca, kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja se na muzičkoj sceni predstavio albumima "Mama, nemoj plakati" (2001), "Kolja" (2009) i  "Grobovlasnici" (2013).

Koncertima u Festu raduju podjednako i Kolja i njegova publika, te za ove koncerte već vlada veliko interesovanje. Ne propustite priliku da uživate u muzici i energiji ovog jedinstvenog autora u intimnoj atmosferi legendarnog zemunskog kluba!

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest i u FELIX Shop-u (TC Sremska). Do 5.marta ulaznice mogu da se kupe po ceni od 1400 RSD, nakon toga, do dana koncerta, ulaznice će koštati 1600 RSD.



Нема коментара:

Постави коментар