уторак, 27. новембар 2018.

Zabranjeno pušenje ovog četvrtka u SubBeernom Centru



U četvrtak, 29. novembra, Zabranjeno pušenje će održati veliki koncert u Subbeernom Centru u Cetinjskoj 15 u Beogradu od 20 časova. Time će promovisati svoj novi, jedanaesti album „Šok i nevjerica“, koji je objavljen 31. oktobra.

Pet godina nakon poslednjeg izdanja „Radovi na cesti“ iz 2013. godine, bend će se novim materijalima potruditi da opravda dugu pauzu.
Na albumu uz standardnu postavu benda gostuje i tuzlanska reperka Sassja kao vokal na pesmi „Kupi nas Ali“, kao i majstor sevdalinki Damir Imamović na pesmi „Svjetla Sarajeva“.

„Uvek postoje neverica i skepsa kada je u pitanju novi album benda s velikom kilometražom. Naša je želja da šok bude pozitivan i da se ljudi iznenade koliko dobar album možemo da napravimo iako nosi broj 11“, kaže frontmen benda i autor većine pesama Sejo Sexon.

Kao i inače, Sejo Sexon i Zabranjeno pušenje bave se našim danima i ljudskim sudbinama i u pesmi „Irska“ na satiričan način opisuju život balkanskih emigranata na zelenom otoku, na kojem nema mina, umjerena je klima i mnogo bolja plaća.

Kratki muzički film za pesmu „Irska“, koji nas vodi kroz ulice Dablina, jeftine sobe za iznajmljivanje i bučne irske pabove, režirao je Danilo Šerbedžija, kojem je ovo treći spot za Zabranjeno pušenje, posle „Bog vozi Mercedes“ i „Karabaja“.




Zabranjeno pušenje u Beograd na Dan Republike dolazi u uigranoj postavi: Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), Klo (Dejan Orešković) i Lana Škrgatić.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne po ceni od 1200 dinara svakog dana od 16:30 do ponoći u kafeu „Šikarica“ u Skadarskoj 22, a na dan koncerta, na ulazu u SubBeerni Centar, koštaće 1400 dinara.


U narednom periodu u SubBeernom centru možemo da očekujemo i sledeće događaje:

30/11 Whisky Fair Belgrade 3.0 / Aukcija otvorenih flaša
07/12 Vojko Vrućina
08/12 Atheist Rap /  The Best Of LIVE
14/12 Jorgovani
21/12 Belgrade Metal United Vol.3
22/12 New York Ska - Jazz Ensemble
28/12 Let 3

Нема коментара:

Постави коментар