понедељак, 26. новембар 2018.

Sada nam je jasno zašto se Karl Lagerfeld nikad ne smeje



Karl Lagerfeld je poznat, između ostalog, po tome što se u javnosti ne smeje često - zapravo, u ogromnoj većini sluajeva fura izraz lica koji deluje kao da je dosta nezadovoljan što je uopšte morao da izađe iz kuće tog dana. Međutim, sada konačno znamo šta se desi kad se legendarni dizajner nasmeje i, da budemo iskreni, verovatno nikad nismo ni morali da saznamo.

Kreativni direktor modnih kuća Fendi i Chanel ove nedelje je prisustvovao svečanom puštanju u rad novogodišnje rasvete u Jelisejskim poljima u Parizu gde, za razliku od Beograda, rasveta ne gori tokom cele godine već zaista samo oko praznika. Karl Lagerfeld je zajedno sa gradonačelnicom Pariza An Idalgo svečano pustio u rad svetiljke, što je tadicija koju dizajner ne propušta. Međutim, ovog puta je na Karlu bilo nešto malo drgačije - bio je nasmejan.

Nažalost, odabrao je najpogrešniji mogući trenutak da odustane od svog namćorastog izraza lica i svima pokaže zube.


Ne, ovo nije fotošop, iako nam je svima to bila prva pomisao jer Karl Lagerfeld i zubi koji izgledaju kao da je žvakao petarde jednostavno ne idu jedno s drugim. Elegantni Nemac je iskreno šokirao sve koji su ga videli u ovakvom izdanju, ali ubrzo je stiglo objašnjenje njegovog PR-a. Ne, Karl nije zaboravio na dentalnu higijenu i rešio da fura osmeh mog pokojnog deda Milana koji je bio jedini u selu sa čitava tri zuba u glavi, već se trenutno nalazi usred postavjanja zubnih krunica, zbog čega su mu neki zubi izbrušeni tako da se gotovo i ne vide. Ovo je, inače, standarni postupak za postavljanje krunica, navlaka ili faseta, a Karl nije želeo da propusti ovu svečanost čak ni u ovakvom stanju.

To objašnenje, naravno, nije sprečilo ljude da krenu da ga prozivaju i ismevaju na društvenim mrežama i po sekcijama za komentare na sajtovima. Realno gledano, čovek koji ima 85 godina (i izgleda sjajno za te godine, inače) ne bi smeo ni slučajno da bude predmet sprdnje samo zato što se usudio da pokaže da nije savršen. Međutim, ako ćemo da budemo u potpunosti realni, red je podsetiti se da je ovo isti onaj Karl Lagerfeld koji je za Adel rekao da je "debela", za pljačku u kojoj je Kim Kardašijan bila životno ugrožena rekao da je "sama kriva", nazvao Meril Strip "stipsom" i izvređao sve žene sveta koje su ikada bile žrtve seksualnog napastvovanja.



Karl Lagerfeld se katapultirao na dno vređajući svoju najverniju publiku - žene
Da stvar bude još zabavnija, Lagerfeld je u aprilu ove godine u jednom intervjuu kritikovao manekene uporedivši ih sa njegovim voljenim asistentom Sebastijanom.

"Sebastijan je oličenje muškosti, za razliku od onih mršavih stvari sa krivim zubima koje viđamo na modnim pistama... Njih sigurno niko neće seksualno da zlostavlja. Da budem iskren, ono što njima zaista treba jeste dobar stomatolog", poručio je Karl, koji je tada još uvek imao sve zube u glavi.

Dakle, više je nego jasno zašto mnogi ljudi ovo sada doživljavaju kao njihovih pet minuta da uzvrate dizajneru za sve uvrede koje je uputio na njihov račun. Ali, dobro, čim je ovakav došao i još se nasmejao, sigurno je i bio spreman za takvu reakciju.

 Noizz.rs


Нема коментара:

Постави коментар