среда, 31. октобар 2018.

Emma Morton and the Graces, 02.decembar, Gimnazija-Jagodina



Škotsko-italijanski trio Emma Morton & the Graces trenutno se nalazi na evropskoj turneji u okviru koje će održati koncert 02. decembra u Gimnaziji "Svetozar Marković" u Jagodini, na kome će promovisati debi album Bitten by the Devil (11. maja 2018. godine) u organizaciji koncertne agencije RockSvirke sa početkom u 21 čas.




Emma Morton & the Graces je najnoviji projekat škotske kantautorke gde su joj se još priključili i bubnjar Piero Perelli i gitarista Luca Giovacchini. Na njihovom debi albumu Bitten by the Devil, Emin glas prelazi preko nezaustavljivih, duboko intimnih tekstova i vodi nas kroz kontaminirane zvučne zone gde se mračni svetovi seksa, depresije, prevare, S&M, nasilja i slobode istražuju i slave kroz sirov i psihotropski sonični koktel, koji se sastoji od džeza, 'roots' roka i folka, otpevanih na škotskom dijalektu. Neke od renomiranih gostiju i saradnika na ovoj ploči čine imena kao što su Raphael Gualazzi, Gabriele Evangelista, Antonio Gramentieri (Sacri Cuori, Don Antonio) i osvajač Grammy nagrade Gene Paul.




DIY pristup Emme Morton proteklih par godina dostiže svoj vrhunac: pored povećanog broja nastupa na televizijskim i radio stanicama, uspela je da se domogne trećeg mesta na top listama, njene pesme deo su lista najvećih radio stanica, a sarađivala je sa brojnim prominentnim izvođačima kao što su: Raphael Gualazzi, Olly Murs, Gary Lucas, Petra Magoni, Alejandro Escovedo, Glen Hansard, and DJ Mollela.

Ulaznice:
200 RSD - promotivna cena (za osnovce/srednjoškolce/univerzitet)
500 RSD - na dan koncerta

Kontakt: +38163626027 Vladimir Milanović
Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: office@rocksvirke.com (ime i prezime, kontakt telefon).

Нема коментара:

Постави коментар