уторак, 18. септембар 2018.

Vasil Hadžimanov Band - Otvaranje koncertne sezone u Soul Society, 05.oktobara




Vasil Hadžimanov će sa svojim bendom 5. oktobra otvoriti koncertnu sezonu u Soul Society i svojim nastupom postaviti osnovu zvuka koji će iz Soula odjekivati gradom narednih godina.

Petočlani sastav benda koji čine pijanista i kompozitor Vasil Hadžimanov, gitarista Branko Trijić, basista Miroslav Tovirac, bubnjar Peđa Milutinović i perkusionista i scat vokalista Bojan Ivković; na klupskoj, festivalskoj, domaćoj i svetskoj sceni, već decenijama impresioniraju slušalačku publiku svojim vanserijskim performansom i fuzijom džeza, fanka, progresive i tradicionalnog zvuka Balkana.

VH Band je 13. jula na letnjoj sceni Bitef Art Cafe-a predstaviio svoj šesti po redu studijski album "Alive" (MoonJune Records USA) koji je pored američkog CD izdanja izašao na vinilu za domaću izdavačku kuću Metropolis.

Na koncertu otvaranja kluba Soul Society Vasil Hadžimanov Band će svirati razne pesme iz svog bogatog muzičkog opusa, te će muzička publika moći da se provede uz nove i rane hitove jedne od najetabliranijih muzičkih grupa kod nas.

Dođite ranije i uhvatite mesto, družite se uz društvo Soula, ovo će biti posebno veče za sve nas jer ovaj muzički prostor, na Skveru Mire Trailović, Dorćol, slavi jubilej od osamnaest koncertnih sezona postojanja. Zbog tog i mnogo drugih razloga očekujte jednu evoluciju i renesansu zvuka u Soul Society, koja će početi sa koncertom Vasil Hadžimanov Band-a petog oktobra.

Rezervacije na 063/377420
Ulaz: 450 dinara


Нема коментара:

Постави коментар