субота, 25. август 2018.

Stiven Tajler ponovo traži od Trampa da ne koristi pesme Aerosmita Frontmen benda Aerosmit Stiven Tajler ponovo je zatražio od američkog predsednika Donalda Trampa da ne koristi pesme tog benda na svojim mitinzima.

Tajlerov advokat je Trampu uputio pismo u sredu, dan nakon što se na Trampovom mitingu u Zapadnoj Virdžiniji začula jedna pesma tog benda.

U pismu se kaže da Tramp korišćenjem Tajlerove pesme „lažno implicira da naš klijent ponovo podržava kampanju i odnosno ili njegovo predsedavanje”, prenosi AP.

„Ne radi se o demokratama protiv republikanaca. Nikome ne dopuštam da koristi moje pesme bez moje dozvole. Moja muzika nije za političke kampanje ili skupove”, napisao je Tajler na Tviteru.

On je dodao i da se za zaštitu autorskih prava i tekstopisaca borio mnogo pre nego što je aktuelna administracija stupila na dužnost.

Ovo nije prvi put da je Tajler zatražio od Trampa da ne koristi muziku Aerosmita. On je Trampovom izbornom štampu 2015. godine poslao dva puta pismo sa takvim zahtevom.

Tanjug

Нема коментара:

Постави коментар