понедељак, 30. јул 2018.

ŠA Fest posvećen Daliboru Popoviću Mikši, 17. i 18. avgusta 2018. u Prijedoru




Prijedor će 17. i 18. avgusta 2018. godine biti domaćin novog, jedinstvenog festivala posvećenog Daliboru Popoviću Mikši.

Zašto ŠA?

ŠA je bio potpis Mikšinih radova. ŠA znači muzika, ŠA su slike, ŠA je zvuk saksofona, ŠA je emocija! ŠA je festival muzike i umetnosti koji slavi Mikšin život.

Festival će se održavati svake godine u gradu na Sani u sećanje na umetnika koji je svojim postojanjem i stvaranjem proslavio svoj grad i svoje sugrađane učinio ponosnim.


I kako rekoše Mikšini prijatelji:

Hiljadu slika, hiljadu nota, hiljadu riječi… ovo bi bio opis talenata i duše jednog velikog dječaka, velikog umjetnika i sanjara. Nije više sa nama, ali njegove slike i njegova muzika jesu i živjeće zauvijek.

Zato i vi podržite ovaj festival emocija, budite u Ljetnoj bašti u Prijedoru 17. i 18. avgusta 2018. godine uz ŠA Fest i velika imena regionalne muzičke scene, jer ŠA Must Go On!


Značaj ovog, po mnogo čemu, posebnog festivala prepoznali su i Grad Prijedor, Jelen pivo, Arcelor Mittal, UniCredit banka, Austronet, Prijedorčanka, Fortis grupa i medijski pokrovitelj RTRS, koji su nesebično stali uz ime prvog ŠA Festa.


Više informacija potražite na ŠA Fest Facebook stranici.


Нема коментара:

Постави коментар