субота, 28. април 2018.

Ana and The Changes u Feedback-u 10.maja
Ana and The Changes u nastupiće u niškom Feedback-u 10.maja. Pocetak koncerta je u 22h , a ulaznice su u pretprodaji 300rsd, dok na  ulazu 400rsd

Prodajna mesta Vintage Shop i Galileo ToursAna Ćurčin je kantautorka rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi i koja živi i radi u Beogradu. Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom.
 Ana aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. Učestvovala je na prestižnom Waves Festivalu
u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani. Početkom 2015. godine otvorila je novu sezonu koncerata u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda i predstavila publici novi bend. U januaru 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom "Sketches of Belonging" a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pesme "Remain Calm" i "Unknown".Veliku pažnju javnosti Ana Ćurčin izazvala je saradnjom sa tradicionalnim Ansamblom Kolo i pesmom "Lastavice, lasto" koja je objavljena krajem leta prošle godine.
U oktobru 2016. godine je zajedno sa bendom Stray Dogg održala koncert u Sava Centru, a 2017 su nastupali na Exit Festivalu.
Početkom 2018 su jedini bend iz Srbije koji učestvuje na Festivalu Eurosonic Noorderslag u Holandiji.

Ana & The Changes su
Goran Antović - klavijature
Marko Cvetković - bas
Marko Benini - bubnjevi
Ana Ćurčin - vokal

Нема коментара:

Постави коментар