понедељак, 26. фебруар 2018.

Orthodox Celts 17. marta u Domu omladine




Grupa Orthodox Celts održaće svoj tradicionalni koncert 17. marta u Domu omladine Beograd na Dan Svetog Patrika, a ovoga puta u posebnoj atmosferi s obzirom da, posle 26 godina na sceni, prvi put će u aprilu posetiti Irsku.


"Naše novo rođendansko slavlje će ove godine u sebi nositi i jednu novu dimenziju radosti i uzbuđenja. Naime, posle četvrt veka, idemo put Irske krajem aprila, a na zelenom ostrvu ćemo provesti pet dana", kaže Aleksandar Petrović (Aca Seltik).

U toku tog iščekivanja, kako naglašava, kao šlag na torti, dolazi veliki koncert u Domu omladine.

"To je prostor koji naša publika definitivno voli i koji nam dozvoljava da spojimo tradiciju i sadašnji trenutak Orthodox Celtsa, da se ikonografijom malo vratimo u vreme kada smo počinjali, a da novim pesmama i izgledom odemo još jedan korak dalje. Definitivno će ovo biti vrlo uzbudljiv i emotivan koncert", najavio je Petrović.

Orthodox Celts su za 25 godina rada objavili šest studijskih albuma sa tradicionalnim irskim i autorskim pesmama, a poslednji album "Many Mouths Shut" su izdali prošle godine za sopstvenu kuću "O'Celts Records".

Нема коментара:

Постави коментар