уторак, 27. јун 2017.

Razočarenje objavilo debi album "Bez pardona" i video singl "Easy come, easy go"




Lebanska underground trojka Razočarenje upravo je objavila svoj album prvenac "Bez pardona" za najstarijeg srpskog nezavisnog diskografa Take It Or Leave It Records, a uz njega, kako i običaj nalaže i prvi pripadajući video singl urađen za pesmu "Easy come, easy go".







Veći deo albuma "Bez pardona" snimljen je u kultnom niškom studiju "Psycho therapy", novembra i decembra 2016. godine, pod producentskom palicom Nenada Pejčića i uz asistiranju legendarnog Gorana Kostića Koste iz Novembra. Na ovom dugosvirajućem materijalu se nalazi 10 novih pesama, kao i bonus od četiri teme sa maxi singla "Pro et contra" iz 2002. godine.
Kompozicije "Van igre", "Budućnost ni u čemu", "Živim, a dal' sam živ" i "Ma možeš da mi popušiš" snimljene su u beogradskom studiju "Fabrika" (2008.), u produkciji Nebojše Simeunovića - Sabljara, osim novih gitara koje su dodate nedavno u "Psycho therapy" studiju.
- Ideja je bila napraviti presek stanja u kojem je društvo završilo, glib iz kojeg pokušavamo da se izbavimo, "zelenaški raj", "budućnost ni u čemu", "živim, a dal' sam živ?!" daju nekako najbolju sliku naše evolucije za zadnjih par decenija, pokušao je da apsolvira poentu albuma frontmen i gitarista benda Saša.
- Ovo što smo snimili u studiju je u svakom smislu veliki pomak za bend, produkcijski, kao i idejno, nešto najbolje do sada, dodao je bubnjar Mladen.
Razočarenje čine: Nikola (bas), Mladen (bubanj) i Saša (gitara i glas)


Album je dostupan na kompakt disku (digipack lux fan edition) kao i na svim relevantnim digitalnim platformama:

Google play: https://tinyurl.com/y7vv5pp3

Amazon: https://tinyurl.com/y8eyehqf

Deezer: http://www.deezer.com/album/43652871

iTUnes: https://tinyurl.com/y86spbsl 

Spotify: https://tinyurl.com/y76chv7f



Нема коментара:

Постави коментар