уторак, 27. јун 2017.

HUMANITARNA AKCIJA TOKOM 51. GITARIJADE: „Ošišaj se – budi rOKer“






Zaječarska Gitarijada i zaječarsko pivo, u petak, 30. juna od 12 do 20 sati na Gradskom trgu u Zaječaru, organizuju akciju „Ošišaj se – budi roker“, društveno odgvornu aktivnost, kojom žele da podignu svest potrosača o rasprostranjenosti bolesti raka kao i značaju redovnih kontrola u cilju prevencije ove bolesti.

Tom prilikom biće postavljena pagoda u kojoj će frizeri iz Saveza frizera Srbije šišati prijavljene učesnike.

Prvi učesnici u „Ošišaj se – budi roker“ biće članovi benda Riblja čorba koji će svojim primerom ohrabriti slobodne prolaznike da učestvuju u akciji.

Pozivanjem svih posetilaca gitarijade i građana Zaječara da učestvuju u akciji , zaječarska Gitarijada i zaječarsko pivo prikupljaće sredstva za udruženje “Budimo zajedno”, kako bi ženama obolelim od raka koje su izgubile kosu tokom lečenja hemoterapijom, donirali perike.

Za svako šišanje, zaječarsko pivo doniraće novčana sredstva od kojih će nakon festivala biti kupljene perike koje će biti donirane Udruženju „Budimo zajedno“, čiji su članovi žene obolele i lečene od raka dojke.

Svi učesnici  “Ošišaj se – budi roker“ nakon učešća u akciji dobiće zahvalnicu od organizatora i po limenku piva, kao simbolični znak zahvalnosti za pokazano razumevanje.

Нема коментара:

Постави коментар