четвртак, 1. јун 2017.

To Be Punk. Festival - SKCNS Fabrika, od 01. do 03. juna




Deseti To Be Punk. Festival trajaće tri dana i održaće se u SKCNS Fabrika od 01. do 03. juna 2017. godine.
Najveće ime festivala svakako je kultni sastav GBH iz Birmingema koji se smatra predvodnikom druge generacije punka nazvane UK82. GBH neprekidno svira u gotovo neizmenjenom sastavu od svog početka i smatra se jednim od najuticajnijih svetskih punk imena. Pre pet godina ovaj bend svirao je na Exitu kada je publika bila oduševljena. Njihov nastup na To Be Punk festivalu održaće se u mnogo prisnijem prostoru, samim tim očekuje se i neuporedivo bolja atmosfera.

Još jedno veliko englesko ime takođe će nastupiti na ovogodišnjem To be Punk-u. Reč je o sjajnom Newtown Neurotics koji godišnje odsvira mali broj koncerata te će njihov nastup u Novom Sadu biti jedinstvena prilika za brojne poklonike punk rock zvuka da vide ovaj sastav koji nikada ranije nije dolazio u ove krajeve.

Jedan od bendova koji u Novom Sadu među mlađom publikom ima status kultnog je i grčki melodični punk-rock sastav Despite Everything koji će takođe prvog vikenda juna meseca nastupiti u Fabrici.

Na desetom To Be Punk festivalu nastupiće i Exploding Head Syndrome, odličan novi norveški punk rock sastav, potom zagrebački hardcore punk bend Ponor koji u Novom Sadu ima brojnu publiku, beogradski garažni punk rock bend S.U.S, italijanski Line Out, bugarski Expectations, nemački .Gram., Sick Crap iz Pule, kragujevački Dihumanity, lokalni SNB...

Trodnevna ulaznica po ceni od 1.200 dinara naći će se u prodaji od četvrtka 06. aprila na prodajnim mestima Gigstix-a. Ta cena važiće do 20. aprila nakon čega će ulaznica za sva tri dana koštati 1.500 dinara. 

Нема коментара:

Постави коментар