четвртак, 29. јун 2017.

Humanitarna akcija za opremanje klinike za decu obolelu od raka u Nišu






Nakon uspešne humanitarne utakmice „Asovi za decu“ na kojoj je prikupljeno 120.000 evra za izgradnju odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu, NURDOR, Halo oglasi i Exit fondacija pokrenuli su jedinstvenu humanitarnu akciju „Oglasi za život“, sa ciljem finalizacije ovog kapitalnog projekta






jima su Nele Karajlić, Nikola Kojo, Mirjana Karanović i mnogi drugi, prodavaće se na stranici www.oglasizazivot.rs, a sav novac od prodaje biće potrošen za završetak dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Svako će moći da pomogne deci oboleloj od raka i tako što će oglasiti podaju svojih stvari.

Građani će preko akcije “Oglasi za život” moći da dođu u posed ličnih dragocenosti svojih omiljenih glumaca i muzičara, istovremeno pomažući NURDOR-u.

Značaj akcije su prepoznale i poznate ličnosti, pa će tako dr Nele Karajlić, Nikola Kojo, Mirjana Karanović, Jovana Brakočević, Slobodan Šarenac, Slavko Beleslin, Nataša Miljković, Marčelo, "Disciplina Kičme", "Bad Copy", "SARS", "Dubioza Kolektiv", "Brkovi" i mnogi drugi oglasiti prodaju ličnih dragocenosti, koje za njih imaju sentimentalnu vrednost

Potrebno je, objašnjavaju, da za predmet koji želite da prodate preko Halo oglasa, u poslednjem koraku procesa predaje oglasa, izaberete “Humanitarni oglas”, a on će biti istaknut i obeležen posebnom značkicom. Detaljnija uputstva za učešće u humanitarnoj akciji istaknuta su na sajtu oglasizazivot.rs.
Očekuju da će do kraja godine klinika biti spremna za useljenje

U izgradnji dečje bolnice mogu učestvovati svi koji imaju neku stvar koju više ne koriste, kao i oni koji oglašenu stvar žele da kupe, jer je prodajom ili kupovinom predmeta u okviru ove akcije  korist višestruka - navode organizatori akcije.

Нема коментара:

Постави коментар