четвртак, 29. јун 2017.

CANTout / Kantautorski Festival u Poletu / Konkurs do 30. juna






CANTout otvara konkurs i poziva sve autore pesama koji izvode svoje pesme uz pratnju gitare ili nekog drugog instrumenta, da se prijave na mail poletnovi@gmail.com, do 30.juna!

Festival je takmičarskog tipa i za pobednika je namenjena nagrada od 12.300 dinara. Festival će se održati u dvodnevnom terminu u bašti galerije Polet 08. i 09. jula, pred brojnom publikom i učesnicima žirija.

Jedan od članova žirija biće i publika koja će imati priliku da glasa za svoje omiljene autore/pesme pa samim tim i učestvuje u finalnoj odluci. Nagradni fond festivala pokrenut je kao akt društvenog mecenisanja, gde ljudi koji vrednuju stvaralački rad mogu simboličnim prilogom da doniraju sredstva za napredovanje umetnika, kreativaca, inicijativa.

Društveno mecenisanje je akt čoveka prema čoveku gde slobodna volja i slobodna odluka, pomoć, sredstva, vrednovanje i kreacija cirkulišu među ljudima neometano. Bez obaveze, slobodno, sa osećanjem i saosećanjem. Sa razumevanjem za potrebe onih koji stvaraju i dele svoje stvaralaštvo, oplemenjujući društvo putem umetnosti i drugih stvaralačkih disciplina. Imena nekih od društvenih mecena saznaćete u narednim danima, neki od njih ostaće anonimni donatori ovog festivala ili nekog od narednih.
Postanite i vi mecena scene putem simboličnog priloga. Stvaranje i davanje su principi koji nas sve čine povezanim i donose vidljiv napredak društvu i društvenim aktivnostima.
Podrška je svima važna da bi se razvijali. Pomozite one čiji rad cenite, slobodno.
Dobro došli na prvi CANTout u Poletu.

Нема коментара:

Постави коментар