четвртак, 27. април 2017.

Prljave Sestre predstavljaju novi video za pesmu "Niže od dna"



Niški rock bend Prljave Sestre objavio je svoj novi video i to za pesmu "Niže od dna", što je druga ekranizovana pesma sa novog album koji je objavljen za izdavačku kuću Lampshade Media.






Album "Prljave Sestre" je debi izdanje istoimenog benda iz Niša, snimljeno u studiju PsyschoTherapy, proleća 2016. Žanrovski raznovrstan materijal inspirisan američkom i britanskom rokenrol scenom, sa jakim uticajima ritma i bluza, rokabilija, amerikane i indi roka, baziran je na frenetičnim bubnjevima, distorziranom basu i čvrstom, neupeglanom gitarskom zvuku, na ivici mikrofonije. Tekstovi su prožeti samoironijom i čestim osvrtima na društvenu stvarnost.

Na snimanju albuma su radili  Nenad Pejčić i Mladen Marjanović, dok je za miks i mastering bio zadužen Nenad Pejčić koji je ujedno na albumu i pevao prateće vokale. Pored Nenada, na albumu je gostovao i njegov kolega iz benda Novembar, Goran Kostić Kosta, koji je takođe pevao prateće vokale i svirao perkusije. Retro dizajn omota delo je niškog umetnika i strip crtača Velibora Stanojevića.



Нема коментара:

Постави коментар