петак, 28. април 2017.

Crveni Karton + Mimo Protokola - 29.april




Kruševački pank rok sastav Crveni karton nastupiće u subotu, 29. aprila, u beogradskom klubu Kuglaš. Gosti na njihovoj svirci biće beogradski pank rok sastav Mimo protokola.




Svakog vikenda od grada do grada, čuje se "Glas" novog vremena koji promovišu momci iz Kruševca. Koncertno sigurno najaktivniji , najsmeliji i najtraženiji mladi bend u Srbiji, koji posle Exit, Arsenal fest i putovanja po raznim gradovima Srbije i regiona, po prvi put dolaze u Kuglaš, tačnije u subotu 29 aprila.
Crveni karton dolazi baš u pravo vreme, kada lokalne i regionalne novine, internet portali i ostali mediji previše promovišu bogate klince Instagrama, samoproklamovane "zvezde", bahate bogataše i njima slične kreature modernog društva.
Pesme su ohrabrujuće i obećavajuće i govore o receptu za bolji i uspešniji život u sve više demoralisanom društvu.

Svi dobro vidimo (i osećamo na svojoj koži) u kakvom društvu živimo... I opet, izgleda, da se ne vidi neka drastična promena na bolje u skorijoj budućnosti... Narod živi u nekom beznađu, kao da ne veruje da išta može da promeni...

"Buđenje" se ubrazano širi svuda po Srbiji, a Crveni karton je postao glas nove generacije, Crveni karton je možda i njihova poslednja nada. Njihovi nastupi su unapred rezervisani po četiri meseca, a oni neprekidno deluju i tako će biti dokle god ih drži i jača slogan :

"Za bolje sutra,
da zaboravim na juče,
da danas živim kako bi trebalo..."

Jer, Crveni karton će dobiti svako koje to zaista zaslužio



Mimo Protokola je beogradski pankrok / poppank bend nastao krajem 2012. godine. Osnivači benda su Dušan Popović (gitara, vokal) i Dušan Vasiljević (bas, prateći vokal), a pun sastav nastaje priključivanjem Isidore Ilić (bubnjevi).
Na bend Mimo protokola uticaja su imali bendovi poput Green daya, Religiona, zatim Sum 41, Rise Against, Blink 182, The Offspring kao i domaća pank rok scena. Neke od njihovih poznatijih pesama su Odjebi, Urbana devojka i Urbana devojka 2.

Početak koncerta zakazan je za 21 čas, a karte možete kupiti na ulazu po ceni od 200 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар