понедељак, 20. фебруар 2017.

Ilustrovani rokenrol vodič Davida VartabedijanaKnjiga ILUSTROVANI ROKENROL VODIČ autora Davida Vartabedijana, likovnog umetnika i rokenrol novinara, uskoro će doživeti svoje četvrto dopunjeno izdanje.

Mnogi stari rokeri sa uživanjem prelistavaju stranice ove knjige podsećajući se blistavih karijera svojih omiljenih rok zvezda, a mladi imaju priliku da se upoznaju sa idolima rok muzike i njihovim najpoznatijim ostvarenjima.


Rokenrol vodič je ilustrovana knjiga uz koju će najmlađi imati prilike za početno upoznavanje, a stariji rokeri za podsećanje na blistave karijere najvećih ikona istorije ROK muzike kroz prizmu Davida Vartabedijana, likovnog umetnika i rokenrol novinara.

Upoznajte se kroz crteže i tekstove koji bude interesovanje (a nekima i uspomene) na aktere koji su svojom muzikom, pojavom i ideologijom od 1955. godine pa sve do danas promenili lice popularne muzike.Pročitajte knjigu i napravite vašu buduću omiljenu listu ROK pesama.

Na 59. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga stručni žiri Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije i Beogradskog sajma uručili su nagradu za najbolju ilustraciju koja je pripala autoru Pčelice Davidu Vartabedijanu za knjigu Ilustrovani rokenrol vodič.

Knjiga je nagrađena za najbolju ilustraciju na 59. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga od strane stručnog žirija, Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije i Beogradskog sajma.

Nagrada Šara na XVI Salonu knjige i grafike u Pirotu za estetsko-tehnološki tretman knjige.

Najbolja knjga za mlade sajma u Herceg Novom.

Knjigu možete poručiti putem sajta www.pcelica.rs ili nas pozvati na broj 032 348 252 , a kupovina je moguća i u svim bolje snabdevenim knjižarama širom Srbije. Cena knjige je 980,00 rsd.


Izvor pcelica.rs

Нема коментара:

Постави коментар