понедељак, 20. фебруар 2017.

Guzva u Bajt i Gospodin Pinokio - Aleksinac - 03.martGuzva u Bajt i Gospodin Pinokio, održaće koncert u Aleksincu, 03.marta - Caffe Pressing


Gužva u bajt ili »G.U.B« je punk grupa iz Ljubljane. Grupa prati punk ideale u kojima vidi alternativu u bogatim pussy pank bendovima. Preko njihovih pesama i live svirka žele predstaviti svoj pogled na svet. Kao što sami za sebe kažu: " Cilj našeg stvaranja nije da menjamo društvo več, da u životu kojem živimo uživamo". Na sceni su več od 2004 godine i do sad su izdali več tri albuma, prvi pod imenom "Gužva u bajt" 2005 godine, drugi pod nazivom "Nikad pankera od nas" u 2009 godini i poslednjeg 2014 godine pod nazivom "Mozak nam je pun".
Grupa G.U.B je odsvirala bezbroj svirki kako u Sloveniji tako i u inostranstvu. Binu su delili sa poznatim ili bolje rečeno legandarnim bendovima kao što su UK SUBS, theExploited, The Business, Angelic Upstarts, Los Fastidios, Last resort, K.B.O, Trula Koalicija, Kud Idijoti, Pankrti… …Ali više od tih svirki band najrađe svira u malim klubovima gde su bliže ljudima i samim tim podrže lokalnu scenu.
G.U.B je u Srbiji prvi put nastupao na festivalu EXIT 2010 godine. Ovoga puta G.U.B ponovo dolazi u Srbiju 03.Marta u Aleksincu , Caffe Pressing zajedno sa grupom Gospodin Pinokio i dan kasnije 04.Marta u Novom Sadu u Suburbia Clubu sa grupama the Bomber i Tetra Pank.

G.U.B su :
Vladimir Jovanović - Bass
Emir Kovačevič - Bubanj
Matej Ferenc -Ritam gitara
Urban Kosem - Solo gitara

“U vreme kada je rokenrol podlegao udarima tržišnih adžija, i kada je bavljenje istim postalo istovremeno i biznis i pozerstvo kao odraz očaja i bunta, Gospodin Pinokio jeste ta ‘Iz mraka mašina’ koja donosi sa sobom preciznu i ubitačnu svirku koja će vas prodrmati i naterati da se zamislite. U vreme kao što je ovo, ne treba tražiti više”.
Gospodin Pinokio je niški pank bend koji postoji skoro 25 godina i iza sebe ima šest studiskih albuma. Svakako je bend čija se svirka apsolutno ne zaobilazi i koji prvi put gostuje u Aleksincu.

GOSPODIN PINOKIO su :
Igor Bogdanović Šile - vokal
Danijel Stojanović Dani - gitara
Bojan Ristić Rile - bas gitara
Desimir Stojimirović Desko - bubnjeviНема коментара:

Постави коментар