петак, 16. децембар 2016.

SINK, IRVAS & Mladen Cicović - FAN CLUB - Večeras u Arandjelovcu



U petak 16.decembar 2016. godine u FAN klubu u Aranđelovcu nastupiće beogradski bendovi Sink i Irvas uz podršku lokalnog autora Mladena Cicovića Cileta. Početak svirke najavljen je za 22h, a ulaz je slobodan.


Bend „Irvas“ je nastao krajem novembra 2015. godine u Zemunu, a osnovala su ga nekolicina poznanika i muzičkih entuzijasta. Samo posle mesec dana postojanja bend je objavio demo izdanje pod nazivom Made of Light na kome je bilo pet numera. Od početka 2016. godine bend je imao oko četrdeset nastupa u regionu, kako na festivalskim događajima, tako i na raznim televizijskim i radio stanicama. Bend „Irvas“ je osvojio prvo mesto na "Sioux Demo" festivalu, a po izboru žirija osvajaju treće mesto na "Bunt Rock" festivalu. Bend aktivno radi na svom prvom albumu a nedavno je objavio i spot za pesmu "Light Receiver".

Beogradska grupa Sink nastavlja aktvino promociju svojih novih i starih pesama. Bend je do sada objavio jedan album pod nazivom "Sve što nisam ja" 2014. godine ,a trenutno je u fazi snimanja svog drugog albuma čije izdanje se očekuje početkom sledeće godine. U ovoj godini Sink je posetio veliki broj gradova u Srbiji i pojavio se na nekoliko značajnih festivala, a u međuvremenu su objavljene dve nove pesme, pod nazivima "Dolemen" i "Nioba", snimljene za vreme live sessiona u novosadskom Studiju M. Sink je pobednik Gitarijade Vojvodine održane 2015. godine u Kisaču.

Mladen Cicović Cile je aranđelovački muzičar i pesnik poznat publici po radu u bendovima Zero Damage i Nema Letta. Cile je izdao dve zbirke poezije, “Ispred očiju - Iza očiju” - knjigu interesantnih korica i naziva, zamišljenu tako da se čita sa dve strane, pokazujući da je bez lica i naličja, kao i zbirku pesama "Semenka pije sve". Trenutno nastupa samostalno izvodeći svoje popularne pesme uz akustičnu gitaru

Нема коментара:

Постави коментар