петак, 16. децембар 2016.

Nova Godina U Poletu - BG Šlageri i Ljubičice - 31.12.




VELIKA NOVOGODIŠNJA KONCERTNA PROSLAVA U POLETU JE PRED VAMA!

U Poletu, bend Ljubičice – najuspešniji i najperspektivniji domaći avangard-rokenrol bend će nas svojim scenskim spektaklom uvesti u sasvim novu 2017. godinu, dok će nas nakon koncerta zabavljati neuporedivo najzabavniji DJ tim "Beogradski šlageri" sa svojim magičnim izborom za novogodišnju igranku.

KARTE ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ, OD DANAS MOŽETE KUPITI U PRETPRODAJI
PO CENI OD SAMO 600 DINARA -
pretpodajna cena karte će se iz nedelje u nedelju uvećavati.
Rezervacije stolova i mesta su ograničene i vrše se za uz minimalnu doplatu na osnovnu cenu karte - za ekipe ili parove.
Karte se prodaju isključivo u prostorijama galerije Polet, svakim danom od 16h do 01h.

POŽURITE, JER BROJ MESTA JE OGRANIČEN.

Iz ove godine svi izlazimo iskusniji, pametniji, i sa optimizmom u 2017. godinu zato što znamo šta smo sve u prethodnoj uradili jedni za druge.

DOBRO NAM DOŠLI NA ZAJEDNIČKU NOVU 2017. GODINU U POLETU.

LJUBIČICE

Ljubičice su energičan elektro-scenski spektakl i brend iza kojeg stoje desetine vrhunskih muzičara smeštenih na potezu od Beograda, preko Pančeva, Hamburga, pa do Berklija. Srž benda čine braća Petar i Vuk Stevanović, oko kojih orbitirajuvirtuozi raznih profila.

Publici su poznati po rock'n'roll albumu Ljubičice & Co, kojim su raskrstili sa svojim idolima. Usledila je kolaboracija sa Jesenjim Orketstrom na albumu Godine u Vetru, a potom i Ecičibulj Brass Album, koji je prikazao avangardnu stranu Ljubičica. Na horizontu nazire se njihovo sledeće izdanje, brak elektronske muzike, višeglasnog pevanja i limenih duvača. Basovi će biti dropovani.

Tokom svoje duge i živopisne karijere, sarađivali su sa mnogim umetnicima, među kojima su Bill Drummond, Jesenji orkestar, Jarboli, Svi na pod, Sajsi MC, Ilija Ludvig, Miša Peruničić, Buč Kesidi, The Cyclist Conspiracy, San debelih žena i drugi.

Autori su muzike za dugometražni film "Drugi deo" kao i nekoliko kratkih filmova. Zidove studija krase im brojne nagrade i priznanja. Redovni su deo postavke na festivalu Exit, kao i mnogim drugim događanjima u regionu.

BEOGRADSKI ŠLAGERI

Šlageri su ovog puta spakovali specijalnu poletnu plejlistu za ulazak u novu godinu sa stilom. Za evergreen 2017!
Kad se kaže šlager, svi pomisle na pedesete i šezdesete, neki na domaću zabavnu muziku, a nekima je u glavi samo shubi dubi duba. Muzika koju za vas biraju Beogradski šlageri dolazi iz najrazličitijih delova sveta (od Jugoslavije do Japana) i epoha (od Glenn Millera do Girls), u najrazličitijim žanrovima (chanson, swing, r’n’r, doo-wop, northern atlantic soul, yé yé) i izdanjima - nekada je šmekerska, kao Gainsbourg, Celentano i Elvis, nekada devojačka, kao Shirelles, Supremes i Šarićka, nekada sentiš, kao Paul Anka, Đorđe Marjanović i Salvatore Adamo, nekada duhovita, kao Đuza, Louis Prima i Dean Martin, ali je uvek plesna!

Нема коментара:

Постави коментар