четвртак, 22. децембар 2016.

ExKLUZivna BeoGRADSKA ŽURKA - NYE 2017 - RK KLUZ - 31.decembar



VAŠA NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA! ExKLUZIVNA BeoGRADSKA ŽURKA! RK KLUZ, Masarikova 4, 31.decembar

Artan Lili + Jarboli + VESELE 80. - OFFICIAL PAGE + Uroš Đurić i Žika Todorović - Anđeo i đavo DJs + Indie-go! + DADA Selectah + Pavle Veljkovic... + gosti iznenađenja!!!

OGRANIČENI KONTIGENT ULAZNICA SA 35% POPUSTA, PO CENI OD 1600 DINARA JE U PRODAJI PREKO MREŽA Eventim Serbia & DD Tickets i svim WinWin Shopovima!!!
KARTE ĆE NA ULAZU (ukoliko se ne rasprodaju unapred) KOŠTATI 2500 DINARA
Prošle godine su sve ulaznice bile rasprodate 4 dana pre žurke, zato iskoristite popust i obezbedite ulaznice na vreme jer će njihova cena rasti kako se približava nova godina!

Gradska ekipa se više ne pita gde dočekuje novu godinu. Od prošlogodišnjeg dočeka ustanovljeno je da je najbolja žurka na vrhu zgrade bivšeg Kluza, u srcu Beograda!
Biće exKLUZivno i ovoga puta uz najekskluzivniji program u gradu!

U Novogodišnjoj noći biće SRCE na terenu zahvaljujući prazničnom nastupu grupe ARTAN LILI, sa nama će biti i otprašitće svoj novogodišnji koncert sada već legende beogradske scene Jarboli, a Beograd će protresti i groznica novogodišnje večeri koja će probuditi dobri duh starog Beograda - zahvaljujući nastupu grupe VESELE OSAMDESETE koja će za ovu priliku izvesti uživo najveće hitove domaćeg popa i roka osamdesetih, od Olivera Mandića i Denis & Denis do Prljavog Kazališta i Šarla Akrobate u njima svojstvenom pop punk maniru. Ako su '60-te bile ,,vrele" a '70-te ,,lude", a '80-te... i dalje se prepričavaju! I tek će nakon exKLUZivne novogodišnje žurke koja se priprema za 31. decembar na vrhu Masarikove 4!

ExKLUZivna novogodišnja žurka ne podrazumeva samo live nastupe - na jednom mestu, u mnogo kvadrata, na žurci za koju se prošle Nove godine tražila karta više, Beograđane i sve goste prestonice očekuje i DJ stage sa bogatim muzičkim programom - prazničnim, raspevanim i plesnim! Uroš Đurić i Srdjan Žika Todorović sada se već mogu smatrati rezidentima exKLUZIvne novogodišnje žurke! Prepoznatljive gradske face ponovo će svojim didžej performansom zapaliti gradsku ekipu, a za pultom će im se pridružiti Pavle Veljković i Dada Selectah! Naravno, tu su i naši ekskluzivci, ekipa koja je prošle godine napravila lom, Indie-go! koji ove godine obeležavaju 20 godina pravljenja najboljih žurki sa alternativnom muzikom.

Нема коментара:

Постави коментар