понедељак, 24. октобар 2016.

BELGRADE METAL UNITED, subota 12. novembar



Subota 12. novembar u maloj sali Doma omladine Beograda - BELGRADE METAL UNITED!!!

BLACK BERRY SOCIETY
Jedini beogradski Black Label Society tribute band!
Članovi:
Vladan - Guitar
Oliver - Drums
Njegoš - Bass Guitar/Vocal
Malin - Guitar


VOID INN
Hard rock/metal bend formiran 2010 god. u Los Andjelesu. Formirali su ga clanovi Jelena Vujanovic (vokal) i Sinisa Pejovic (gitara), koji su za to vreme zavrsavali studije na prestiznom Musicians Institute-u u Holivudu.
Bend mozete prepoznati po zestokim rifovima (Ala Black Sabbath), neparnim ritmovima, virtuoznim gitarskim deonicama i jedinstvenom vokalu velikog raspona tonova i sirokog spektra boja. Krajem 2011 god. bend se premesta u Beograd i dobija pojacanje u vidu nove ritam sekcije: Marko Djoric (bas gitara) I Nebojsa Mandic (bubnjevi). Zvuk benda je pod velikim uticajem rada sastava kao sto su Danzig, Alice in Chains, Down, Megadeth.

Na koncertu ce promovisati svoj EP album "I Can Hope" koji je izasao u aprilu ove godine, a na dan koncerta ce biti u prodaji.


Demist je symphonic metal bend iz Beograda (Srbija). Sem symphonic zvuka, odlikuju ih primese progressive, gothic i death metal elemenata.
Bend je oformljen 2008. godine od strane dva člana koji su tu od osnivanja: klavijaturiste Marka Lukića i pevačice Dragice Maletić. Vremenom, bend je imao mnoge promene u postavi, da bi se konačno oformio u sadašnjem sastavu, zajedno sa: Ilijom Markovićem (basistom), Stefanom Gajićem (gitaristom) i Mladenom Jovanovim (bubnjarem).
Od prvih nastupa tokom 2009. godine, kada je još bio tribute bend Nightwish-u, Demist je zadobio simpatije beogradske metal publike, koja je odlično prihvatila novi pravac u kom je bend krenuo sa svojim autorskim radom. Ubrzo nakon objavljivanja prvog singla Faith Remains, popularnost benda je počela da raste i van granica Srbije.
Bend je 2015. godine objavio svoj prvi album Guilt and Pleasures u digitalnom izdanju, koji je naišao na sjajan odziv domaće, ali i inostrane publike.
Među muzičkim uticajima nalaze se mnogi svetski bendovi; svi članovi Demista donose novu notu u skladu sa svojim ukusom. Neki od bendova koji su do sada imali glavni muzički uticaj su Nightwish, Tristania, In Flames, Moonspell, Kamelot, Evanescence i Disturbed.
Demist se odlikuje karakterističnom mešavinom zvuka baziranom na formuli ženski vokal+muške growl deonice, uz novu snagu i tvrđi, mračniji prizvuk jake distorzije i dinamičnih linija ritam sekcije. Od nežnijih melodija, komercijalnijeg prizvuka, do tvrđih pesama, Demist ostavlja svoj pečat u prepoznatljivom maniru.
Bend se trenutno fokusira na promociju albuma Guilt and Pleasures, kao i na rad na novim pesmama za sledeći album.


Nemesis je all-girl melodic death metal koji je nastao krajem 2013. godine u Beogradu, po ugledu na Arch Enemy. U maju 2016. godine, objavile su spot za svoj prvi singl „Vengeance“ koji će se naći na EP-u, zajedno sa pesmama Living Dead People, Savages i Divine Retribution. U planu je da se EP izda tokom zime 2016. Bend je više puta nastupao u lokalnim beogradskim klubovima kao i Domu omladine Beograda, Kulturnom centru Studentski grad i Centru za kulturu „Božidarac“. Osim toga pobednice su Demo masters festivala 2014. godine u kategoriji kaver bendova, organizatorke festivala „Žene sviraju sve“ i učesnice festivala „Hajde da virimo“ koji je održan u Apolo dvorani u Pančevu.

Koncert počinje tačno u 21:00, karte u pretprodaji su 200 dinara, a na dan koncerta 300.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

Нема коментара:

Постави коментар