понедељак, 12. септембар 2016.

Festival neafirmisanih bendova, 19-20.septembra



U ponedeljak i utorak 19. i 20. septembra na Letnjoj sceni Doma kulture „Studentski grad“ biće održan Festival neafirmisanih bendova.
U saradnji sa Bunt rok festivalom prvi put na Letnjoj sceni Doma kulture biće održana jedinstvena muzička manifestacija na kojoj će se tokom dva dana biti predstavljeni najuspešniji srpski demo-bendovi.

Neafirmisani bendovi teško i retko nalaze prostor za izvođenje svoje muzike, te je ovaj festival još jedan pokušaj da se situacija promeni. Zvuk mladih bendova često odlikuje potraga za sopstvenim muzičkim diskursom, ali i jedna posebna iskrenost i otvorenost prema različitom zvuku. U pitanju su autorski sastavi, bez izdatog albuma ili sa tek objavljenim prvim albumom ili singlom.

Publika će biti u prilici da čuje bendove:
Degeneza (pobednici Bunt rok festivala 2016), Empathy Soul Project, Irvas, Dingospo Dali (pobednici Bunt rok festivala 2015), Kora i Vrane kamene.


U slučaju lošeg vremena program će biti pomeren u Veliku salu DKSG. Ulaz je slobodan. Festival se organizuje uz podršku Sekretarijata za kulturu grada Beograda.




Izvor: citymagazine.rs

Нема коментара:

Постави коментар