уторак, 13. септембар 2016.

EoT odneo pobedu na pulskoj CBW GitarijadiKarlovačka alter hard tro EoT nastavlja s uspesima gde god se pojavi - nakon pobeda na festivalima "Rat bendova", "O'Rock fest", međunarodnom takmičenju Šengenfesta "Glas mladih" u Sloveniji i "Mack Productionu", stigla je i pobeda na gitarijadi "Croatia Bike Week-a" u Puli.

Na učesće na CBW gitarijadi prijavilo se 18 bendova, a stručni žiri u sastavu Eduard Kancelar (profesor klavira i orgulja, klavijaturista u prvoj postavi  Atomskog skloništa), Edi Cukerić (producent – Gustafi, Hladno pivo, Goribor..), Tatiana Giorgi (profesor muzike, pevačica i autor muzike), Tea Tidić (basta, novinarka, profesor muzike) odlučio je da u finalu nastupe sastavi EoT, Tight Grips, Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla, Eho i Nord.

Nakon nastupa odabranih bendova, žiri je karlovačkom EoT-u dodelio laskavu titulu pobednika.

Ova nagrada je nastavak izuzeto uspešne godine EoT-a. Naime, mladi Karlovčani su čak dva puta u jednom danu nastupili na INmusic festivalu (na Main i World stageu), svirali su brojne koncerte i objavili singlove  "Balkanska fiskultura" i "U čemu je bit?".

Kulminacija uspešne godine tek sledi jer će EoT u septembru objaviti dugoočekivani debitantski album, a očekuje ih i nastup na festivalu "Velika rock eksplozija #9" u zagrebačkom KSET-u  29.septembra.

Muzika koju izvodi EoT inspirisana je širokim spektrom muzičkih uticaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. veka, a  EoT  nastupa u sastavu Maja Kolarić (vokal, bas gitara), Boris Kolarić (gitara, vokal) i Goran Glavač (vokal, bubnjevi).

Нема коментара:

Постави коментар