петак, 29. јул 2016.

Večeras - The Furies - Rockabilly svirka





The Furies su naslednici sopstvenog benda The Moonshine, novosadske rockabilly atrakcije koja je delovala od januara 2011. do marta 2012. godine. Zapravo, postava The Furies je potpuno ista kao postava The Moonshine koja je nastupila na poslednjem koncertu ovog benda, neposredno pre njihovog privremenog razlaza. Tu su, dakle, Mickey D' Angello (Miloš) za bubnjevima, Zee Hammer (Žile) na kontrabasu, Nick La Barell (Nikola) na gitari i Billy Whizz (Andrej) kao glavni vokal i ritam gitara.

Repertoar The Furies je gotovo u potpunosti identičan kao i repertoar The Moonshine: zapaljive rockabilly obrade najznačajnijih predstavnika ovog popularnog i cenjenog žanra kao što su Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Burnette, Joe Clay, Johnny Powers, Stray Cats, The Blasters, Blue Cats i dr.

Na svom povratničkom koncertu u Omladinskom centru CK13, 29. jula 2016, furiozni momci će podsetiti publiku za šta je bila uskraćena u poslednje četiri godine. Jedno je sigurno: The Furies vas neće ostaviti ravnodušnim, nego će vas pokrenuti na ples te vam prirediti trenutke nezaboravne zabave.

Нема коментара:

Постави коментар