петак, 29. јул 2016.

Koncerti na Zidiću, 05.avgust, The Cockblockers !



Ponovo radi Zidić, kultna tačka okupljanja mladih bendova i publike na Platou Milana Mladenovića, ispred Doma omladine Beograda!

The Cockblockers, originalno iz Kragujevca, je mladi bluz/rok bend koji je počeo sa radom 2011. godine. Dve godine kasnije snimaju svoj prvi EP “Give me all I want”.

Posle nekoliko promena u bendu, postavu čine osnivač, gitarista i pevač Nenad Todorović; Petar Blagojević za bas gitarom i Nikola Grozdanić na bubnjevima.
Putovali su širom Srbije, i nastupali na mnogim festivalima: Festival uličnih svirača (2013), Šumadija Fest (2013), Nišville Jazz Festival (2014), Megafon Music (2014), Arsenal Fest (2015). Nakon EP-a, u naredne dve godine objavili su 2 singla, i Live Session “Waiting for the train” sa 6 autorskih pesama.






Koncerti na Zidiću, muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne tri godine postala nezaobilazno mesto susreta muzičara, Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavljaju se i tokom leta 2016! Zidić ispred DOB svakog petka i subote uveče biće pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.
Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: onima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju stranu. Svi mogu da dokažu koliko Beograd ume da bude drugačiji!

Naša redovna i neredovna publika će imati priliku da se zabavi za dž, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada - pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na ovo jedinstveno muzičko putovanje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Нема коментара:

Постави коментар