петак, 1. јул 2016.

SIVI I NOVI SINGL "SEDATIV STVARNOSTI"



Autentičnost benda „Sivi” ogleda se u lirskim, poetski obojenim tekstovima, kao i u muzici koja svoju bazu nalazi u alternativnom rokenrolu. Specifična energija bunta i kvalitet izvođenja nastupe benda uživo čine izuzetnim i nesvakidašnjim iskustvom.
„Sivi” postoje dugo, a u poslednje vreme nižu uspehe. Video za pesmu „Jedno” bio je tri nedelje prvi na listi kultne emisije u sferi urbane kulture „Gruvanje” na RTV-u Vojvodina, a sedam nedelja u prvih deset mesta.

U finalu „Belgrade Demo Festival Live 2013” osvojili su treće mesto po izboru stručnog žirija, a potom gostovali i na „Lake Fest-u” u Nikšiću.
Kvalitet „Sivih”, sredinom 2014, prepoznala je renomirana muzička kuća „Multimedia Music” i potpisala s bendom ugovor za digitalno izdanje. Album prvenac „Sedam” nalazi se na svim vodećim svetskim portalima za prodaju muzike („Amazon”, „Deezer”, „Itunes”, „Spotify”...)

Bend trenutno radi na materijalu za drugi album, koji će uključivati i pesme s prvenca „Sedam”. Pored toga, „Sivi” pripremaju dva nova video singla, a u planu je i promocija na kojoj će se prvi put predstaviti uz prisustvo medija i uticajnih ličnosti iz sveta muzike i umetnosti.






Нема коментара:

Постави коментар