четвртак, 23. јун 2016.

Posle četiri decenije grupa Tajm ponovo se okuplja 16. 09. u „Mikser hausu”Posle četiri decenije grupa Tajm ponovo će se okupiti 16. septembra na koncertu u „Mikser hausu” u Beogradu.

Dado Topić, Tihomir Pop Asanović, Vedran Božić, Mario Mavrin i Ratko Divjak, koji su činili originalnu postavu Tajma, poslednji put su zajedno svirali 1973. godine, a 16. septembra će publiku podsetiti na hitove: „Za koji život treba da se rodim”, „Makedonija”, „Da li znaš da te volim?”, „Pjesma no. 3”.

Tajm, koji je nosilac brojnih muzičkih priznanja, osnovan je 1971. godine, da bi već godinu dana kasnije izdali i prvi album, za kojim su usledile ploče „Tajm 2” i „Život u čizmama sa visokom petom”.

Grupa je 1977. zvanično prestala sa radom, a njeni članovi su nastavili da grade solo karijere. Sada, posle skoro 40 godina od razilaženja, Dado, Pop, Vedran, Mario i Ratko ponovo se okupljaju pred beogradskom publikom, na radost svih ljubitelja starog dobrog rok zvuka.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po specijalnoj promo ceni od 1.000 dinara koja važi za prvih 200 ulaznica.

Нема коментара:

Постави коментар