четвртак, 30. јун 2016.

Na Zidiću 01. jula bend Irvas, 02. jula bend Random


U petak 01. jula, na Zidiću će nastupiti novi beogradski bend Irvas, a sledećeg dana, u subotu 02. jula na istom mestu, takođe mlađi beogradski bend, Random.

Bend Irvas je nastao krajem novembra 2015. godine u Zemunu, a osnovala su ga nekolicina poznanika i muzičkih entuzijasta. Samo posle mesec dana postojanja bend je izdao demo EP pod nazivom „Made of Light“ na kome je bilo pet numera. Od početka 2016. godine bend je imao oko četrdeset nastupa u regionu, kako na festivalskim događajima, tako i na raznim televizijskim i radio stanicama.



Random je bend iz Beograda, nastao 2010. godine i svoj zvuk definiše kao alternativni rok. Jasne i snažne bas linije i bubanj koji su uvek u prvom planu, gitarske solo deonice, koje su melodične a ipak jake, upotpunjuju zvuk benda. Izražajni ženski vokal, koji poseduje u sebi i izvesnu dozu romantičnog na karakterističan način povezuje pomenuti zvuk. Ovaj bend je oktobra 2015. objavio svoj prvi EP pod nazivom „Smile & Wave“ koji mozete poslusati i besplatno preuzeti ovde.




Koncerti na Zidiću (Plato Milana Mladenovića ispred Doma omladine) traju od 20 do 21h i besplatni su!

Нема коментара:

Постави коментар