четвртак, 21. април 2016.

U prodaji karte za "City Groove"


                                                    U prodaji karte za "City Groove"

Zainteresovani će od danas moći da kupe ulaznice za festival "City Groove", koji će se od 13. do 15. maja održati na Stadionu malih sportova u Podgorici, saopštili su organizatori.

"Komplet karata za trodnevni festival, na kome nastupaju `Feede le Grand`, Dubioza kolektiv, Partibrejkersi, Magnifico, Ničim izazvan i domaći bendovi i DJ-evi košta 15 eura, a po toj, promotivnoj cijeni biće u prodaji do 1. maja", navodi se u saopštenju.
Za prvo veče festivala, kada nastupaju Dubioza kolektiv, Magnifico i Vertigo, karte će biti u prodaji po cijeni od osam eura.
Oni koji druge večeri budu željeli da slušaju glavnu zvijezdu festivala, holandskog DJ-a "Feede le Grand", kao i domaće DJ "Nr.Jool" i "DJ Cula" moraće da izdvoje 10 eura.
Završno veče festivala, u okviru kojeg će publika imati prilikuda sluša Partibrejkerse, Ničim izazvan i Vanju Radovanovića, sponzori i organizatori poklanjaju svim posjetiocima i ulaz je slobodan.
"Karte se mogu kupiti u `Hard Rock Cafe`-u u Podgorici , zatimu većim IDEA marketima u Podgorici, Nikšiću i Baru, kao i nasvim prodajnim mjestima mreže Gigstix ( S press, Tabacco i Štampa) , a detaljna upustva sa tačnim adresama mogu se naći na www.koncerti.me", objasnili su organizatori.
Kako su kazali, zbog sistema štampe i ugovora sa glavnim zvijezdama, ove godine neće biti besplatnih ulaznica, a kapacitet Stadiona malih sportova će striktno prati bezbjedonosne mjere, tako da je broj ulaznica limitiran.

Organizatori napominju da svaka ulaznica mora biti prodata uz fiskalni blok u označenim prodajnim objektima, te će se tako svi zaštiti od eventualnih zloupotreba, a i da svaka ulaznica ima svoj bar kod.
"Krajem ove sedmice počinju i promo žurke festivala u `Capital Plazi`, pa je tako prva u nizu najavljena za subotu 23. april kadaće nastupiti bend Sinhro. Nedjelju dana kasnije, tačnije 30. aprila zakazan je  nastup Tatamata benda, a posljednja u nizuproćiće u znaku podgoričkog benda Neon (6.maj)", navodi se u saopštenju.
Festistival "City Groove" organizuje agencija agencija "Comfortably Numb" uz podršku Glavnog grada, Tuborga, "Capital Plaze", "Hard Rock Cafe"-a, Elektroprivrede, Jeger mastera i Media Publicuma.

CITY GROOVE FESTIVAL

Нема коментара:

Постави коментар