четвртак, 21. април 2016.

TERAPIJA.NET ove godine slavi 15. ROĐENDAN, 23.04.2016 u KSET-u.



Najstariji hrvatski muzički portal TERAPIJA.NET ove godine slavi jubilarni 15. ROĐENDAN, koji će se održati 23.04.2016 u KSET-u.

Najstariji hrvatski muzički portal TERAPIJA.NET ove godine SLAVI jubilarni 15. ROĐENDAN! Od 2001. do danas Terapija recenzijama albuma, koncertnim izvještajima i ostalim vestima iz sveta muzike kontinuirano pokriva najširi spektar izvođača od teškog undergrounda do široko afirmiranih izvođača gotovo svih žanrova.

Mnogim bendovima s regionalne scene koji su s vremenom prerasli iz anonimnosti u popularna imena prvi su promotivni tekstovi i kritički osvrti objavljeni upravo na Terapiji: Dubioza kolektiv, Brkovi, Goribor, Kawasaki 3P, Damir Avdić, Letu Štuke, Ramirez, Pavel, Repetitor, M.O.R.T, Punčke, Žen, Bernays Propaganda, Afion, Antenat, Nežni Dalibor, U Pol' 9 kod Sabe itd.

Rođendanski koncert koji TERAPIJA.NET održava i ove godine već je postao tradicija. Misao vodilja koja nam je najvažnija pri odabiru izvođača je davanje podrške bendovima neupitne kvalitete, koji po popularnosti još nisu dohvatili ono što im pripada.


Koncertom će vas zato počastiti sledeći bendovi:


NOVEMBAR! (ex STUDENI STUDENI)
NO!Mozzart
Thee Melomen
Garage in July
Čudnoređe
Mr. Albino

Medijski pokrovitelj:
RADIO STUDENT (100.5 Mhz) - radio koji (ni)je za svakoga!

Нема коментара:

Постави коментар