уторак, 26. април 2016.

STRAY DOGG - promocija albuma "Come Along Wind" u Novom Sadu 5. maja



STRAY DOGG vas poziva na promociju albuma "Come Along Wind" koja će se održati u klubu Firchie Think Tank Studio u Novom Sadu u četvrtak 5. maja u 21.30h.

Sredinom oktobra 2015. beogradski sastav STRAY DOGG objavio je treći studijski album "Come Along Wind", tačno tri godine od uspešnog i hvaljenog “Fire’s Never Wrong“. Dužu diskografsku pauzu između albuma (“Almost” 2011, “Fire…” 2012) grupa je prekinula objavljivanjem osam novih pesama, koje Dušana Strajnića i bend na više načina približavaju svetu koji su svojom muzikom definisali Elliott Smith i Nick Drake. Prvi singl i video s albuma je pesma "No One But You"


“Come Along Wind” može da bude sedenje u četiri zida i razgovor dok se problem ne reši ili bar pokušaj komunikacije kada reči nedostaju. Za nekog drugog, ova muzika i stihovi će biti čisti eskapizam i putovanje u nepoznato… One koji muziku slušaju zatvorenih očiju neke od ovih pesama mogle bi da odvuku čak i na tamnu stranu. Ovo je i album o bolu, odlasku, pokušaju da se preboli i da se živi dalje, ali i sebično uživanje u malim stvarima.


Нема коментара:

Постави коментар