уторак, 22. март 2016.

U Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, u subotu, 26. marta, celovečernja pank fešta!


U Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, u subotu, 26. marta, sprema se celovečernja koncertna pank fešta!


"Kao i svaki put, jako se radujemo koncertu u beogradskom Božidarcu i marljivo se pripremamo za njega. Mislim da će ovo biti prelep događaj i prava poslastica za ljubitelje punk-rock muzike, jer ovoga puta uz sebe kao pojačanje imamo Posno prase iz Obrenovca i jedan od najboljih hrvatskih punk bendova - ŠANK?! Ispred svog benda SIX PACK vas pozivam da dođete, da zajedno pevamo ,,Fabričku grešku", ,,Nekako najviše me boliš ti", ,,Paramparčad", ,,Vodite me"... i još puno lepih pesama koje smo svih ovih godina pravili za vas" jasan je konkretan Miki Radojević.


Britki, žestoki i beskompromisni ŠANK?! već se predstavio publici Božidarca na jednom od pankerskih okršaja 2014. godine. Dobro se sećaju Vračar Rocks publike i ove jedinstvene beogradske koncertne sale, zato će baš u Radoslava Grujića 3 nastupiti u subotu u okviru regionalne turneje zahvaljujući kojoj ovih dana putuju našim prostorima i predstavljaju ,,Našu stvar - album koji se našao među najboljim regionalnim izdanjima 2015. godine.


Obrenovačko Posno prase će se svojim sirovim žestok zvukom dodatno ,,zamastiti" ovaj pankerski specijal koji nas očekuje u subotu!


Нема коментара:

Постави коментар