уторак, 22. март 2016.

„Mikser Goes Retro!“ festival, subota 02.april


Nedostaju vam sving i rokabili? Maštate o tome da ulicama ponovo zavlada moda pedesetih i stil koji odiše glamurom? Zaljubljeni ste u vespe i oldtajmere? Želite da se odmorite od gradske buke i provedete poslepodne uz šećernu vunu i crno bele filmove? Spremite se za 2. april jer upravo te nedelje Mikser House ulazi u retro mod!

„Mikser Goes Retro!“ festival će vas celodnevnim programom vratiti u stara dobra vremena, a posetioci će biti u prilici da nauče kako da plešu sving, da naprave novu retro frizuru, urade „old school“ tetovažu, odmere snage u fliperu ili nabave komad vintage odeće, obuće ili aksesoara kakve su nosili Odri Hepbern, Hemfri Bogart, Elvis, Merilin i druge ikone čijem stilu se i danas divimo.

Mikser poziva i sve zainteresovane izlagače koji žele da učestvuju u „Mikser Goes Retro!“ festivalu da se prijave i rezervišu svoj štand putem mejla retro@mikser.rs. Kotizacija je 3000 dinara, a dobrodošli su svi izlagači vintage i retro odeće i obuće, nakita, aksesoara, dekorativnih predmeta, antikviteta, starih knjiga i ploča. Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, opis izlaganih predmeta uz fotografiju i kontakt (telefon, facebook strana i / ili veb sajt)

Specijalni poziv upućujemo svim vozačima bezvremenih vespi, da nam se jave i ustupe nam svog ljubimca na jedan dan kao deo izložbe oldtajmera, a za uzvrat, vlasniku poklanjamo po dve karte za večernji koncertni program “Mikser Goes Retro!” festivala. Ukoliko imate vespu za pokazivanje, javite nam se na retro@mikser.rs!

Dnevni program festivala traje od 12 do 19 časova, a ulaz je 200 dinara.

Večernji program počinje u 21h, kada vas očekuje prava retro igranka! Ponesite dobro raspoloženje jer vas na bini Mikser House-a čekaju kultni Vampiri koji će vas podstaći da se zanjišete na podijumu za igru uz “Pokloniću joj nebo” i istrošite cipele za ples uz “Rama Lama Ding Dong”. Uz legendarne beograđane, 2. aprila će nastupiti i pokretači šlager renesanse, Vis Limunada, čije će nas oldies, rock’n’roll, twist i latino numere dodatno razmrdati.


Ulaznice za koncert Vampira i Vis Limunade nabavite na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 500 dinara. Cena će na ulazu biti 700 dinara, a karta kupljena u pretprodaji važi i za dnevni deo programa “Mikser Goes Retro!” festivala.

via Mikser Beograd https://www.facebook.com/mikser.belgrade/

Нема коментара:

Постави коментар