среда, 28. март 2018.

Zvoncekova Bilježnica - 30th Anniversary Tour !


Petak 30. mart 2018. Pub Lazino Tele

Specijalni gosti na koncertu Zvoncekove Bilježnice 30-og marta u Lazinom Teletu: SNB (Skupljeni na brzinu) i DJMR (Dee Jay Minya Ramone)...
Pretprodaja karata u pabu Lazino Tele po ceni od 300 din., na dan koncerta 400 din.
početak pretprodaje u ponedeljak 19-og marta...broj karata veoma ograničen !!!

Bend Zvoncekova Bilježnica je osnovan daleke 1988 godine i u januaru 2018 puni 30 godina postojanja! Na početku potpuno Arandjelovački sastav, danas radi na relaciji Arandjelovac - Kragujevac. Muzički pravac ovog benda je alternativni punk rock, ali ono što ga izdvaja i daje mu jedinstvenu prepoznatljivost, jeste teatralni nastup frontmena i osnivača ovog benda - Toze Rabasse. Izmedju numera, publika može svašta "naučiti" i pritom se dobro zabaviti. Onaj koji se zadesio na njihovom nastupu je mogao svašta da vidi, na primer kako se cepaju drva, kako se koristi motika, sekira, kako se kruni kukuruz, a nisu retki slučajevi i da se publika počasti raznim jelima koja bi bend obezbedio. Svi članovi benda imaju već podužu muzičku karijeru, a pored Toze tu su:Vuja (KBO!) gitara, Dreja (grupa TNT) bas gitara i Vuk (Forever Storm) za bubnjevima.

Diskografija:

-1988. Lorka nije pisao moju pesmu (demo)

-1991. Retrospektiva 1988-91. (Live!)

-1992. Inžinjeri ljudskih duša (samizdat),
ušao u 15 najboljih albuma nove Srpske scene.

-1994. Mrzim svoju mesnu zajednicu (Take It Or Leave It)
spot: "A,slanina ,slanina forever"

-1998. Gavrilov princip (Neprijatelj prelazi rijeku records)
spotovi: "Ska kolo", "Dilerovo kolo"

-2016. 'beš muziku uz koju ne može da se igra
(Neprijatelj prelazi rijeku records)
spotovi: "Samo pravo" i "Zrno slobode"