среда, 28. март 2018.

PUNK ALL OVER Makedonija - Crveni Karton - 31.mart - Karpoš




Za njih muzički kritičari i portali jednoglasno kažu da su jedni od predvodnika nove generacije srpskih bendova. Svakog vikenda, od grada do grada, čuje se ''glas'' novog vremena koji promovišu momci iz Kruševca.
Koncertno sigurno jedan od najaktivnijih, najsmelijih i najtraženijih mlađih bendova, sa preko 70 koncerata godišnje, posle putovanja po raznim gradovima Srbije i regiona kao i nedavne pobede na Beogradskom Autorskom Rok Festivalu, po prvi put dolaze u Karpoš, 31. marta u Led Zeppelin guitarbar.
Crveni Karton stiže baš u pravo vreme, kada novine, internet i ostali mediji promovišu bogate klince, samoproklamovane ,,zvezde'', bahate bogataše i njima slične kreature savremenog društva. Pesme su ohrabrujuće, obećavajuće i govore o receptu za bolji i uspešniji život u sve više demoralisanom društvu.




Crveni Karton je postao glas nove generacije i možda njihova poslednja nada. Njihovi nastupi su unapred rezervisani, i trenutno su bend koji je imao najviše nastupa na rokenrol sceni Srbije i tako će biti dokle god ih drži i jača slogan :

''Za bolje sutra

da zaboravim na juče,

da danas živim kako bi trebalo...''

2017. godine bend je nastupio na Arsenal festu (druge večeri na Garden stage-u), Beogradskom Autorskom Rok Festivalu, Drum Dum festu, Prnjavor Stock-u, Overload festu, 035 Festu u Jagodini, festivalu ''Osveženje'' u Pirotu, Karnevalu u Vrnjačkoj banji, na gitarijadama u Velikom Gradištu i Kuršumliji, festivalu Vračar Rocks, Pank Paradi u Požegi i na drugim značajnim festivalima u regionu. Jer, Crveni Karton će dobiti svako ko je to zaista zaslužio!

U subotu 31.03.2018. CK vas očekuje!!!

Нема коментара:

Постави коментар